CASAL INFANTIL


Casal d’estiu 2018 (02/04/2018)

Aquí trobareu tota la informació referent al casal d’estiu d’infantil.

Per fer la inscripció només cal que cliqueu el següent enllaç.
Recordeu que la data límit és el dimecres 2 de maig. 


*L'horari d'acollida matinal serà, igual que durant el curs, a partir de les 7:30h*_________________________________________________________________________________

Welcome to the jungle!! Casal d’Estiu 2017P3: Teníem una missió; donar vida a la nostra selva desèrtica. Gràcies a la col•laboració dels exploradors de P3 ho hem aconseguit. Ara tenim una selva amb micos, elefants, girafes, serps... I com tot esforç mereix una recompensa, la qual haurem d'esperar l'últim dia per poder-la gaudir, perquè està amagada i com bons exploradors haurem de trobar-la. Què serà?

P4: En shere khaan ha segrestat en Mowgli i en Baloo ens ha demanat ajuda durant tot aquest casal per tal de poder-lo salvar.
El tigre ens ha posat reptes molt difícils que hem superat amb èxit li hem demostrat que som bons cuiners fen broquetes de fruita, que som molt àgils i hem superat una gimcana d'obstacles, que som bons ballarins... així que aquesta vegada li hem guanyat la partida al tigre i ens ha hagut de dir on està amagat en mowgli. L'hem trobat a l'escola i ens ha deixat una nota donant-nos les gràcies per tot el que hem fet per ell.


P5: El Doctor Wilson viu a la jungla, i ens va demanar ajuda ja que el Monquin li  havia agafat la motxilla amb tot el material a dins. Sense el material de supervivència no pot tornar a la civilització, però amb el nostre esforç hem aconseguit tornar-li totes les seves coses i així aviat podrà tornar a casa seva!!!
COMENCEM EL CASAL D'ESTIU 2017

Avisos i material pel Casal Infantil

·      Entrada pel Poliesportiu.
·      P3 una muda sencera per deixar sempre al casal: (Calcetes, calçotets, vestit o pantalons i samarreta).
·      P4 i P5 muda opcional.
·      Roba còmoda i que es pugui embrutar, penseu que no tenim bates.
·      Crema solar posada a casa.
·      Petit esmorzar (esmorzarem més aviat que a l’escola)
·      Motxilla còmoda.
·      No es poden portar joguines, en cas excepcional ja ho comunicarem.
·      Avisar a recepció quan hi hagi persones diferents que vinguin a recollir els infants.
·      Els pícnics s’han de demanar, com a molt tard, el dimecres abans de l’excursió.

 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


CASAL D'ESTIU 2017

Responsable Educació Infantil: Iols Trapote

Cursos: P3-P4-P5
Dates: 26 de juny al 21 de juliol
Reunió informativa: Dijous 27 d’abril a les 8 del vespre a Santa Anna Mar.
El Casal d'Infantil es realitza a l'edifici de Plaça.

INSCRIPCIÓ


Objectiu del Casal d’Estiu
El Casal d’Estiu està emmarcat dins el projecte educatiu de l’escola i vol esdevenir una eina d’educació en els temps de lleure tot fomentant els valors humans mitjançant la convivència i el treball en grup.


Els objectius principals són:
Fomentar la pràctica d’activitats culturals, lúdiques i esportives, de forma entretinguda i creativa, diferent a les que fan en el període escolar.
Promoure entre l’alumnat unes normes de convivència i respecte mutu.
Fomentar la companyonia, la cooperació i la relació entre iguals.


Equip humà
Els monitors/res estan vinculats a l’escola i tots disposen de la qualificació i l’experiència necessària per dur a terme la seva tasca.

Horari
L’horari del casal serà:

    MATINS: de 9 h a 13 h
    TARDES: de 15 h a 17 h

- A més a més comptem amb:

    Servei d’acollida matinal: de 7:30 h a 9 h
    Servei de menjador: de 13 h a 15 h.

Funcionament entrades i sortides de l’escola INFANTIL
- Entrades: (la porta d'entrada a l'escola d'infantil serà la del Camí Ral)

    Al matí la porta del poliesportiu s’obrirà a les 7:30 h.
    A la tarda la porta s’obrirà a les 14:30 h.

Els acompanyants no es podran quedar al pati esperant els monitors/es. Si els cal fer alguna notificació ho poden fer al personal de recepció.

- Sortides: (la porta de sortida de l'escola per a infantil serà la del Camí Ral)

    Al migdia la porta s’obrirà a les 12:45 h.
    A la tarda la porta s’obrirà a les 16:50 h.

Els nens i nenes que no es quedin a la tarda els podreu recollir de les 14:30 h a les 15:00 h. Seria convenient que els nens i nenes de P3 tinguessin un horari fix de recollida (ja que fan la migdiada) i que aviseu els monitors/res per tenir-los a punt.

Activitats Casal
Les activitats estaran relacionades amb un centre d’interès que es presentarà el primer dia del casal i que servirà de fil conductor. A partir d’aquest tema escollit es desenvoluparan diferents tipus d’activitats com ara gimcanes, tallers, jocs de pistes, esports, jocs d’aigua,...

Activitats en anglès (jocs, cançons, petites representacions, ...)

A més a més es realitzaran les següents activitats:


PISCINA

    P3 i P5, dilluns i dimecres (pendent de confirmar)
    P4 , dimarts i dijous (pendent de confirmar)

Disposem de monitors/es especialistes del Centre Natació Mataró, de socorristes i del personal propi de l’escola.

L’anada a la piscina es realitzarà a peu i la tornada es farà en autobús.

Per a desplaçar-se a la piscina el calçat ha de ser lligat i còmode.

Cal dur el banyador i la crema solar posat de casa. I el recanvi, el casquet de bany, la tovallola i les xancletes d’aigua a la motxilla. És molt important que tot estigui ben marcat.


EXCURSIONS

    Els divendres 30 de juny, 7 i 14 de juliol.

Les excursions són de tot el dia i hi han d’assistir-hi tots els nens i nenes del casal encara que només vinguin al matí.


Medicaments
L’alumnat que hagi de prendre algun medicament ha de portar:

- Un escrit del pare, la mare o tutor legal on es demana i s’autoritza al personal del centre que administri al fill/a la medicació, fent-hi constar el nom del medicament, la dosi i l’hora en què s’ha d’administrar i la recepta corresponent. Aquesta sol·licitud es troba a les recepcions de l’escola i també podeu descarregar-la en el següent enllaç [Circulars i documents casal estiu].

Si no és amb aquestes condicions, el medicament no s’administrarà.


Absències al Casal
Si un alumne/a ha de faltar al casal per malaltia, ho haurà de comunicar telefònicament a la recepció.

En el cas d’absentar-se en algun moment puntual del casal haurà d’informar-ho mitjançant una nota adreçada al coordinador/a del casal i que s’haurà de lliurar a la recepció.


Altra informació
El primer dia es lliurarà a tots els nens i nenes un pla general, de caire orientatiu, per saber el tipus d’activitat que es farà cada dia. Aquestes activitats podrien variar per motius climatològics o d’organització.

Cal que els nens i nenes vinguin amb roba còmoda i que es pugui embrutar.

Les famílies resten assabentades de la normativa de funcionament del Casal d’Estiu i l’accepten des del moment en que formalitzen la inscripció.

Si a la família li cal comentar qualsevol aspecte del Casal d’Estiu pot deixar una nota a la recepció de l’Escola o bé enviar un correu electrònic a l’adreça mataro@escolapia.cat , indicant el nom del nen/a i el telèfon de contacte, i el responsable es posarà en contacte amb vostès.


22/07/2016

Avui hem posat punt i final al Casal d’estiu intergalàctic de l’Escola Pia amb una gran festa: música en directe, esmorzar i moltes emocions per acomiadar un nou casal.

Des d’aquí us desitgem MOLT BON ESTIU!!


21/07/2016

Les aventures del Casal Espacial d’estiu S.P.A.C.E, (Sociology Pía Activity Casal d’Estiu).

•    Les gestes de P3 al S.P.A.C.E.
Tots els nens i nenes de P3 durant aquests dies ens em convertit en uns científics de l’estació espaial S.P.A.C.E (Sociology Pía Activity Casal d’Estiu).
La nostra primera missió va ser comunicar-nos amb el Robòtic (robot programat per la S.P.A.C E per anar al Planeta Mart)
El Robòtic ens va demanar ajuda per acabar de construïr-lo i també hem hagut de dissenyar un coet gràcies a unes ulleres molt especials.
Per fí les nostres missions acaben amb èxit ja que el Robòtic podrà anar sense cap problema a Mart i per això ho celebren amb una gran festa.
Som uns científics excepcionals i els nostres carnets ho demostren!!


•    Les aventures de P4

En Laiku, parent llunyà de la gosseta Laika ens ha anat donant instruccions per anar investigant l’espai exterior. Els nens i nenes de P4 hem descobert allò que ens envolta a través de moltes aventures intergalàctiques com les pluges de meteorits, els tallers d’estrelles, les ruixades galàctiques i poc a poc hem anat completant el nostre propi sistema solar.
Una experiència fantàstica per un estiu molt espacia;)l!!


•    Que tinguis sort, 1-E-2
Els nens i nenes de P5 vam arribar a S.P.A.C.E., la International Space Station, i ens vam convertir en investigadors d’aquesta estació espacial. Durant la nostra primera sortida, un robot extraterrestre anomenat 1-E-2 (Uanitu) ens va fer arribar una carta perquè l’ajudéssim a tornar al seu planeta, ja que durant una missió d’investigació algú els va atacar a ell i als seus companys i el van haver de deixar a la Terra. Més endavant, vam descobrir que havia estat obra del Dr. Crucio, un científic que, seguint el seu afany de ser el més intel•ligent, es va tornar dolent.
Gràcies a una poció màgica que vam elaborar, el vam convertir en bo de nou i va tornar al seu planeta, però abans ens va ajudar a fer arribar a en 1-E-2 al seu destí amb la nau espacial que ell mateix va construir amb les idees que els de P5 li van donar amb els seus dibuixos.


18/07/2016

La darrera excursió: jocs en bona companyia!!

Aquesta darrera  excursió volia esdevenir molt especial: esmorzar amb els companys a les placetes i pujada al parc on ens esperava un dia ple de coses noves, jocs, gronxadors, companys...
A mesura que els tres grups de P3, P4 i P5 varen anar arribant, els jocs van estar a punt per començar plegats, cadascú el que més li agradava, i durant una bona estona els infants van poder gaudir de ser pintats, de trobar caramels dins la farina,  de fer curses de transport d’aigua, jocs populars: com la corda, el mocador, transport de globus amb diferents parts del cos...
Bona temperatura, ombreta i alegria tots i totes varen jugar molta estona compartint i gaudint d’aquest dia tan entranyable que posava fi a les excursions, del casal d’enguany.
Desprès dinar en bona companyonia, novament una estona de joc.
A la fi, tots preparats per baixar cap a l’escola i descansar durant el cap de setmana.
I enfilar la darrera setmana plena de noves sorpreses... ja que el proper divendres ens acomiadarem amb una gran festa preparada pels més grans: els de P5!!

No us ho perdeu!!

07/07/2016

El casal va començar amb un missatge: un petit ésser de l’espai ens demana ajuda.

Com és? Què li passa? Què podem fer? Cada grup decideix les seves estratègies... tots/es ens posem a treballar per ajudar-lo.

Durant aquets dies tan intensos, d’adaptació al nou espai, noves rutines, activitats emocionants com la piscina, els jocs d’aigua, jocs esportius i l’excursió del divendres al Parc de l’Hostal del Fum a Palau Solità i Plegamans.

Hem passat sense adonar-nos-en la primera setmana, , nous/es monitores...nous amics i moltes, moltes aventures!!TROBAREU MÉS FOTOGRAFIES A L'APARTAT DE FOTOS

23/06/2016

Benvolguts pares i mares us deixem algunes informacions del casal infantil d'estiu 2016:

Per obtenir aquesta informació cliqueu aqui.

Per veure el menú aneu a serveis, menjador.